Dinxz Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Witam Co sadzicie o nastepujacym laptopie: Dell Inspiron E1505 - Core 2 Duo T5500 - Radeon X1400 256MB - Dysk 80 GB 5400 rpm - 1GB Ram - Matryca 15'' - dvd-rw - do tego bluetooth, czytnik kart, wi-fi, lan itp. Moge go miec w cenie 4000 zl ... Czy mi sie wydaje czy jest to atrakcyjna cena :> ? Zastanawiam sie tylko jak sie sprawuja te laptopy ... Jak wyglada sprawa z bateria - ile bedzie trzymac bez ladowania ... Aha no i jak wyglada serwis ? W przypadku usterki gdzie Dell ma swoja siedzibe ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Witam Co sadzicie o nastepujacym laptopie: Dell Inspiron E1505 - Core 2 Duo T5500 >> bez wirtualizacji ale oka - Radeon X1400 256MB >> wyzej sie tu nie da , ok - Dysk 80 GB 5400 rpm >> jak kto lubi - 1GB Ram >> rozsadne minimum - Matryca 15'' >> 15,4" tylko wxga czy wsxga ?? to robi roznice - dvd-rw >> norma - do tego bluetooth, czytnik kart, wi-fi, lan itp.>> standard Moge go miec w cenie 4000 zl ... Czy mi sie wydaje czy jest to atrakcyjna cena :> ? Zastanawiam sie tylko jak sie sprawuja te laptopy ...>> jak jest sprawny od nowos ci to oka Jak wyglada sprawa z bateria - ile bedzie trzymac bez ladowania ... >> jaka bateria?? 9cell lekko ponad 6h po bawieniu sie nhc B-) Aha no i jak wyglada serwis ? W przypadku usterki gdzie Dell ma swoja siedzibe ? >>ja czekam ponad miesiac juz az moj wroci ze stanow .. siedziba jest w polsce ale ze go tu nie sprzedaja to serwis masz w kraju gdzie zostal kupiony no chyba ze masz gwarancje miedzynarodowa i dowiedz sie jak ma sie sprawa z service tagami Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinxz Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 ja czekam ponad miesiac juz az moj wroci ze stanowKto wysyla lapka do stanow ? Tzn. kto pokrywa koszty transportu - bo sa one tu chyba znaczace ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Juz byl topic o tym lapku, tak trudno wklepac w szukajce ?? edit: shrek999 a nie mowilem, ze bedzie miesiac albo lepiej... Edytowane 17 Grudnia 2006 przez Shantillas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...