miko Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 prosze o pomoc.... co oznacza komunikat w EasyTune : CPU A FAN 2860 RPM SYSTEM FAN 0 RPM ...? czy powinienem cos z tym zrobic? mam bios :GA-7VAX F9 AWARD BIOS - dane z Gigabyte @BIOS Writer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 a masz wentyl na chipsecie z pomiarem obrotow? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 kolo socketa masz dwa wyjscia na wentyle- jeden to ten pierwszy, drugi to te "0" w Twoim easy tune. Wbrew pozorom "system" odnosi sie wlasnie do tego wyjscia kolo socketa a nie standardowego wiatraka na mobo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 bruce: nie mam pojecia... :) dla mnie to troche jest osnute ciemna zaslona niewiedzy... to standardowy wentyl jaki daja z plyta ga 7vax crategus: czyli zeby Easy Tune odczytywal mi predkosc wiatraka to musi byc on podpiety pod to drugie wejscie? mam go przepiac??? teraz zasadnicze jeszcze pytanie: czy to jest potrzebne czy po prostu olac ten odczyt i zyc sobie w spokoju bez stersu ze cos padnie...? dzieki za odpowiedzi!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 nie przepinaj, ten orginalny wiatrak z mobo chyba nie ma mozliwosci pomiaru rpm... narazie olej a jak w przyszlosci podepniesz dodatkowego coolera na 3pin, to bedziesz mial z niego odczyt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Żyj bez stresu wszysko jest spoczko, nie martw się tym, wiatrak z płyty nie ma pomiaru obrotów więc nawet po przepięciu nic nie zyskasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 no to extra! :) dziekuje za odpowiedzi! zycze powodzenia we wszystkim!!! pozdrawiam miko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...