szczepoxx Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Wiecie moze jak usunac ten IDE SW ???? bo przy instalacji sterow do nf4-ultra zainstalowalem to ide sw niepotrzebnie ... i teraz podczas pracy w windzie mam taka polsekundowa zwieche systemu co 2 sekundy i tak non stop :/ probowalem w windzie wszystkeigo ... odinstalowywalem wszystkei stery force ware ogolnie wszystko nVidia poszlo ... odinstalowywalem tez dyski w "menedzeze urzadzen" ... odinstalowywalem sterowniki PATA ... wszystko co wiedzialem ... i dalej nic ... i piszac to to caly czas mi komp pauzuje ... moze w biosie cos trzeba ?? poradzcie dobrzy ludzie ;( ... ja na nForce siedze dopiero drugi dzien ... przez cale zycie na VIA bylem :-] i czuje sie z tym zle :-] pomocy ! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Pierwszy lepszy link z google: http://forums.pcper.com/showthread.php?p=3373166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...