SpiderMAN Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zdarzyła mi się w tym tygodniu dziwna rzecz, mianowicie. Zakupiłem tego notebooka dla znajomego, w specyfikacji ma on Celerona M 420 1.6GHz, 512MB ramu, 60GB HDD, WiFi, BT, kamerę i resztę... Miałem mu poinstalować różne programy, więc przy okazji się przyjrzałem wszystkiemu, a tu ku mojemu zdziwieniu w laptopie jest Celeron M 430 1.73GHz... a najlepsze było to, że ja byłem pierwszą osobą, która rozpakowała karton fabrycznie zapieczętowany, wychodzi na to, że albo ktoś w ACerze się walnął i może cała partia tych notebooków ma lepszy CPU, albo po prostu znajomy ma szczeście... :D :mur: Czy ktoś z was kupował ostatnio takiego Acer-a, jak było u was z procem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Mojej pannie jak sprawilem Acera tez mial miec 1,5 a w BIOSie jak wol bylo 1,6. Widac maja taki burdel, ze nawet nie wiedza jakie procki montuja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Z tym burdelem, to sadze, ze to fajna hipoteza, ale raczej sklanialbym sie do takiej: Zabraklo im Celeronow M 420, a ze cena w hurcie Celeronow M 430 jest niewiele wyzsza, to zrobili upgrajdzik :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...