Guma104 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Witam Jaka byscie polecili karte WiFi na PCI oraz z jakim chipsetem Powiedcie tez dlaczego akurat ta:) Pozd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 podłączam sie pod to pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMeQ Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Przecież macie temat niżej gdzie pomagają mi w wyborze karty. Najlepszy chip to Atheros. Jest na nim karta Planet WL-8310 ktora prawdopodobnie wybiore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guma104 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 a co z chipsetami - Prism2, - Prism2.5, - Ralink, - Prism3 ???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMeQ Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Napisałem wyżej że świetny jest Atheros. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Prismy też są fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guma104 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 DeMeQ tak napisales, ale dlaczego ja czytalem ze Prism, Atheros sa niezle ale niemialem z nimi do czynienia wiec chcialem uzyskac troche wiecej informacji niz tylko "Napisałem wyżej że świetny jest Atheros" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Prismy i Atherosy sa niezle bo maja bdb stery (unix i inne pochodne [systemy typu embbed]), na windows zapewne tez ;) (aczkolwiek na windowsie nigdy ich nie uzywalem) swietne uklady do wardrivingu (kismet) no i oczywiscie bardzo czule, jezeli na nich bedzie sygnal do [slowo 4-ro literowe], to kazdej innej bedzie podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...