wilczurek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 juz delikatnie kręciłem procka na tej płycie ale teraz coś się zepsuł i mam bluescreena . ktoś miał takie gó**o . Jaki potenciał dwała ( chodzi o fsb up) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 ja miałem p5gd2-vm to nie było mowy o jakimkolwiek o/c także ciesz się że wogóle Ci się podkręca :] Aha, pamietaj że 915P nie ma blokady pci/agp ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 juz delikatnie kręciłem procka na tej płycie ale teraz coś się zepsuł i mam bluescreena . ktoś miał takie gó**o . Jaki potenciał dwała ( chodzi o fsb up)Kupujesz plyte Asusa, produkowana dla komputerow biurowych Siemensa i chcesz na niej krecic. Zastanow sie, zanim cos kupisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 plyty dla f-s nie sa zle jezeli chodzi o stabilna prace ale tylko jezeli chodzi o kompa na standardowych taktach plyta do oc sie nie nadaja a jak juz ma jakies opcje oc w biosie to i tak tylko tak zeby bylo , ale czego sie spodizewac za cene 100zl:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...