Silvanus Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Witam. Ostatnio kupiłem głośniki Logitecha X-230 2.1 - 2 Głośniki i Subwoofer. I jest problem z tym ostatnim a mianowicie nie mozna wyłączyć basów. Tzn. Pokrętło jest ale z możliwością wyciszenia a nie wyłączenia co jest problemem gdy w domu są goście, gdyż bardzo przeszkadzają im basy. Czy jest jakaś możliwość ich wyłączenia ręcznego? Próbowałem Equalizerem ale wtedy leci po jakości i nie wycisza ich zbytnio. Z góry dziękuję, pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargul Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Dziwny problem :| A jak ściszysz basy to nie leci po jakości? Ogólnie to nie rozumiem podkręcania czy też skręcania basów ani sopranów kiedy ma się sprzęt z pasmem przenoszenia 40Hz - 20 kHz :| Dźwięk na CD jest nagrywany w studio na takim sprzęcie że jeżeli coś brzmi do [gluteus maximus] bez podkręcania to tylko i wyłącznie wina sprzętu na którym ją odtwarzamy :) A jeżeli chodzi o twój problem to po prostu sćisz muzykę chyba ze lubisz słuchać muzyki ze swoich X-230 tak jakby to były głośniczki za 15 zł czyli tak zwane piszczałki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam. Ostatnio kupiłem głośniki Logitecha X-230 2.1 - 2 Głośniki i Subwoofer. I jest problem z tym ostatnim a mianowicie nie mozna wyłączyć basów. Tzn. Pokrętło jest ale z możliwością wyciszenia a nie wyłączenia co jest problemem gdy w domu są goście, gdyż bardzo przeszkadzają im basy. Czy jest jakaś możliwość ich wyłączenia ręcznego? Próbowałem Equalizerem ale wtedy leci po jakości i nie wycisza ich zbytnio. Z góry dziękuję, pozdro!jaka masz karte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zwykły korektor ci nie wystarczy?? Poza tym w X230 chyba jest regulacja basów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galaxy Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zwykły korektor ci nie wystarczy?? Poza tym w X230 chyba jest regulacja basów.Tam jest takie pokretełko które sie przekreca do końca ;p;p;p <lol2> Musi sie dać bas wyłaczyć. A ja nei to masz shit głośniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 W tych głośniczkach nie da się wyłączyć basów, można jedynie ściszyć. Mimo tego to nie są wcale szajsowate głoścniczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...