MaZZeo Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam http://allegro.pl/item151538292_2x1gb_ddr_...0_za_700zl.html warto? W czym są lepsze te oczy od zwykłych kingstonów, geili, patriotów? Aha, jak cos to bym nie podkręcał pamiątek w zaden sposób... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) Jeżeli nie podkręcasz to lepiej kup pamięci bez radiatorków. Te mają słąbe timingi cl 3. I nie pokażą swojej mocy bez oc. I nie opłaca się ich kupować. // nie spojrzałem że to kości 1gb sorki więc opłaca się kupić bo 1gb mają standardowo cl 3 Edytowane 22 Grudnia 2006 przez Tomek.czwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 akurat te pamieci jak na 1GB maja bardzo dobre timingi , i pewnie siedza tam infineony ce-5 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Jak byś nie zauważył to edytowałem posta 30 minut temu i napisałem że jak na 1gb to mają dobre timingi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...