Pro*Man Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Mam problem zakupilem router bezprzewodowy jednak nie moge podłaczyć sie moim laptopem jak skonfigurować karte sieciową i jakie sterowniki mam wgrać?? prosze o szybką odpowiedż Z GÓRY THX :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Mam problem zakupilem router bezprzewodowy jednak nie moge podłaczyć sie moim laptopem jak skonfigurować karte sieciową i jakie sterowniki mam wgrać?? prosze o szybką odpowiedż Z GÓRY THX :lol: Ja przy pierwszym połaczeniu byłem podłączony kablem i tak konfigurowałem router, ni wgrywalem żadnych sterowników i nic nie konfigurowałem na lapku ;) Dopiero jak zaczniesz zmieniać ustawienia routera (szyforwanie, dostęp itd...) to musisz to samo później ustawić w lapku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...