Dziuby Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Sygnaturka Cytat z regulaminu „Inne linki można zamieścić jedynie za zgodą administracji forum.Purepc.pl.” Każdy, kto chce wstawić link w sygnaturce do własnej strony powinien się zapytać Administracji. Wiec pytam Czy mogę wstawić w sygnaturce swojego linka do strony www.dziuby.go.pl. W tej chwili dotarcie do mojej strony jest trochę utrudnione. Uzasadnienie. Moja strona nie reklamuje nic poza moimi umiejętnościami w dziedzinie modyfikacje. Wszyskto zo zrobiłem trafia na PURE PC i tu zostaje. PS Temat ten powinien być bardzo widoczny (na samej górze w dziale o serwisie forum) żeby każdy, kto chce zadać tego typu pytanie mógł bez problemu do niego dotrzeć. Żeby temat za bardzo nie spuchł powinno się w nim zadawać tylko pytania o sygnaturkę i odpowiedzi dotyczące tak lub nie, i może krótkie uzasadnienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Takie coś pisze się raczej na PRV. <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Dziuby mozesz sobie wstawic adres, czyli martwego linka. ;] www.dziuby.go.pl To jest dozwolone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (...)powinno się (...) zadawać pytania o sygnaturkę...na PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...