wojtast Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 zamowilem se coolteka, wszystko fajnie, zasilacz fajnie wyglada i w ogole, chce go podlaczyc a tu zonk... jest tak zrobiony ze musze go podlaczyc do gory nogami :blink: znaczy sie nalepka do gory nogami i wiatrak w strone dachu obudowy :blink: :blink: otwory na srubki zrobione sa tak ze idealnie pasuje jak do gory nogami, inaczej nie ma szans. tak samo sie ma z wlacznikiem gdyz jest w takim ukladzie po przeciwnej stronie niz jest dziura w budzie :mur: help :sad: co robić, mam se wiercic w budzie po to zeby TEN zasilacz se moc w niego wsadzic? czy to moze moj egzemplarz to jakis nieprzemyslany, efekt czyjejs glupoty shit, tyle szmalu i taka akcja :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Pewnie efekt głupoty projektanta twojej obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtast Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 http://img144.imageshack.us/img144/9840/dsc06541wp2.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Nie ma to jak kupić zasilacz 3x droższy od obudowy ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Musisz w takim razie kupić nową budę. Co za n00b projektował tą obudowę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtast Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) $%^#$#&*%^&$*(% :mad: moze uda mi sie ta przerobic....jak myslicie, dajecie szanse? EDIT ej, ale tak nawiasem mowiac to jednak wiecie...mam na chacie 2 zasilacze pod ta obudowe (nie do gory nogami, wnetrznosci sa na podlodze zasilacza) co prawda takie mniej znane (heh, no-name'y w sumie tak troche ;P), ale jednak Edytowane 23 Grudnia 2006 przez wojtast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Możesz wsiąść wiertarkę w rękę i porobić dziury na śrubki i wywalić te dodatki i zrobić normalny prostokąt ale lepiej kupić nową porządną budę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Buehehehehe, ja nie mogę, buhahaha. Ciekawe który Chinol zaprojektował to badziewie. Ten naród nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Z kąd żeś wytrzasnął taką obudowę?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...