mateo1977 Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 a wiec zaczne od tego ze ze kumpel ma k7s5a i durńa 1200 jako ze ma isdn chcac zwiekszyc port com chcial sie zemna zamienic na jakis czas na moja rezerwowa plytke glowna k7vza.no i zaczelismy przemeblowanie wszystko poszlo oki instalka xp sp1 wszystko miodzio ..do czasu kilkakrotnego klikania na ikonki typu "w gore" "dalej" itp komp kompletnie sie mrozil. na poczatku stwierdzilem wina biosu , ale cos mnie tknelo zeby jeszcze podmienic mu zasilacz na moj 230 i... o dziwo zadnej zwiechy . dodam tylko ze procka niestety przy jadrze lekko mial stopnialego ale dzialajacego flop niestety niedziala. chodz niemam pojecia czemu bo powinien chodz moj , ale on tez niedziala .pytanie zasadnicze czy to mozliwe ze zasilka sie rombnela i nic nieuszkodzila pytanie drugie czemu komp niewidzi flopa bo przez niego niemoge zaladowac nowego biosu. z gory wielkie dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszL Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Jedna uwaga na ktorej zlaczce tasmy FDD podlaczasz stacje- na koncowej czy srodkowej? Teoretycznie nie powinno to robic roznicy ale plycie ktorej jestes szczesliwym posiadaczem niestety robi :wink: Ja bym radzil na koncowej, a jak nie to za okno... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Sprawdz przerwania na wszelki wypadek . I powiedz czy nie ma konfliktow . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...