Skocz do zawartości
mateo1977

Ciągły restart-dlaczego??

Rekomendowane odpowiedzi

a wiec zaczne od tego ze ze kumpel ma k7s5a i durńa 1200 jako ze ma isdn chcac zwiekszyc port com chcial sie zemna zamienic na jakis czas na moja rezerwowa plytke glowna k7vza.no i zaczelismy przemeblowanie wszystko poszlo oki instalka xp sp1 wszystko miodzio ..do czasu kilkakrotnego klikania na ikonki typu "w gore" "dalej" itp komp kompletnie sie mrozil. na poczatku stwierdzilem wina biosu , ale cos mnie tknelo zeby jeszcze podmienic mu zasilacz na moj 230 i... o dziwo zadnej zwiechy . dodam tylko ze procka niestety przy jadrze lekko mial stopnialego ale dzialajacego flop niestety niedziala. chodz niemam pojecia czemu bo powinien chodz moj , ale on tez niedziala .pytanie zasadnicze czy to mozliwe ze zasilka sie rombnela i nic nieuszkodzila pytanie drugie czemu komp niewidzi flopa bo przez niego niemoge zaladowac nowego biosu. z gory wielkie dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedna uwaga na ktorej zlaczce tasmy FDD podlaczasz stacje- na koncowej czy srodkowej? Teoretycznie nie powinno to robic roznicy ale plycie ktorej jestes szczesliwym posiadaczem niestety robi :wink: Ja bym radzil na koncowej, a jak nie to za okno...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...