gargul Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Jakie słuchawki douszne byście polecili?? Chodzi mi o to żeby miały szerokie pasmo - ale tak naprawdę szerokie, żeby brzmieniem przypominały większe koleżanki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) 1. Myśl. 2. Wymyśl żeby użyć opcji szukaj. 3. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=189254&st=540 Polecam: Westone ES2 Etymotic Research er6i Shure E500 Grają naprawdę ładnie i powinne cię zadowolić. Edytowane 23 Grudnia 2006 przez IamWeasel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargul Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Hmmm no dzięki ale nie mam 500$ :P Myślałem raczej o takich do 150 zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 To zostają ci Creative ep-630 lub Sennheisery CX300 (niby to samo chociaż Sh podobno minimalnie bardziej ujednolicone). Tylko uważaj na podróbki epków na allegro. No ale wiedziałbyś to szybciej szukając. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...