wilczurek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Jaka temperatura powinna być na owych pamiątkach . Mam miedziany radiatorek od tt i i tak są rozgrzane , pamięci non o/c tylko trymigo obniżone ale taktowanie tez obnizyłem do 133 ( fsb 1:1 133) sądze ze mają około 39+ w idle i 60 w stresie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genz Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 jakby mialy 60 *C to bys ich nawet nie dotknal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Nie przesadzaj, 60*c to nie jest jakas zaporowa temp. , zeby od razu parzyla. ;] Wilczurek - ustaw je na 400mhz, jesli masz normalne napieci to nic im sie nie powinno stac, sa stworzone do dzialania na tych taktowaniach, moga miec jakas fabryczna wade, ale wtedy padna wczesniej czy pozniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) kupe zrobie mam zablokowany dzielnik , a fsb nie wykręce bo mam ibox coolera na cpu @genz dotykam i jetpac odrzuca mi ręce Edytowane 24 Grudnia 2006 przez wilczurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...