Dziuby Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Jak nagrać płytę lub jakiego programu użyć żeby po nagraniu nie było można otworzyć na płytce żadnego pliku, tylko przez jakiś program. O co mi choszi Np. łatwy sposób to spakować wszystko winrarem i zabezpieczyć hasłem, tylko irytuje mnie rozpakowywanie 4.5gb Chyba mnie zrozumieliście o co mi chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 A nie możesz zaznaczyć w WinRARze przy tworzeniu archiwum "Bez kompresjii" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Steganos Portable Safe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Faktycznie nie pomyślałem (winrar bez kompresji) Steganos Portable Safe --- Już zabieram się do czytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...