Tomek.czwa Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Gdy chce włączyć komputer i naciskam "power" nic się nie dzieje słychać tylko wentylatory i nic nie można zrobić tylko wyłączyć zasilacz. I tak z 10 razy i dopiero komputer się włącza. Wczoraj powyjmowałem wszystkie części poczyściłem po dopinałem tylko procka nie ruszałem. Co to może być?? Nic nie podkręcone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Sprawdź napięcia za pomocą miernika i obejżyj kondensatory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Kondensatory w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Może mobo sie gdzieś styka z obudową, sprawdź czy wszystko dobrze podłączyłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Po kilku razach komputer się włącza więc chyba wszystko dobrze podłączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Jaki zasilacz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Sprzęt w sygnaturce. Tagan u22 480w. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Sprawdź napięcia miernikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Nie mam miernika. Ale to chyba nie zasilacz. Nie ma innego sposobu?? Bardziej obstawiał bym płytę bo ostatnio po dołożeniu ramów zawieszał mi się komputer i w memtescie miałem 4 błędy w 7 tescie. Ale jak sprawdzałem je pojedynczo to nie mialy bledow. Wiec wyjolem zostawilem tylko 2x 512 i tez sie nie wlacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Wyresetuj BIOS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Wyjąłem kartę graficzną i komputer się normalnie włączył. Spróbowałem tak kilka razy dla pewności(włączałem i wyłączłem komputer). Gdy włożyłem kartę komputer odpalił za 20 razem. Więc chyba to karta graficzna. Co o tym myślicie. Bios już resetowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...