Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witam. Aktualnie posiadam w firmie OVH domenę .info na promocji .info +1000GP. Chciałbym jednak kupić u nich domenę .pl ponieważ na moim serwerze 1000GP znajduje się strona która musi korzystać z aliasu co powoduje że ma bardzo niską pozycję w wyszukiwarkach. Przesiadka na .pl byłaby idealnym rozwiązaniem nie tylko z tego powodu. Wg. umowy promocyjnej z OVH na domenę .info dostaję miejsce w internecie tak długo jak mam u nich domenę, czy mogę więc zakupić u nich domenę .pl do obsługi tej z .info??? Chyba napisałem to trochę chaotycznie - chcę mieć domenę .pl ale uniknąć przenoszenia dużej ilości plików z jednego serwera na drugi bo nie mam kosmicznego uploadu. Co polecacie zrobić w tej sytuacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 kupic domene i podpiac pod serwer? ja do strony mam podpiete 3 domeny a moge ile da rade ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Tyle że w OVH dostaję serwis za darmo punki jest akurat do tej domeny (przynajmniej tyle zrozumiałem). Zakupiłem domenę i dzisiaj rozpoczęliśmy przenoszenie więc trochę za późno na odpowiedź ;) Mimo to dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...