mistrz Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 mam problem z karta skystar1 jak ktoś się zna to niech napisze na pw mam mianowicie problem z oprogramowaniem niewiem jakie jest najlepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 NIe ten dział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 moze ktos przeniesie na sprzet??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 mam problem z karta skystar1 jak ktoś się zna to niech napisze na pw mam mianowicie problem z oprogramowaniem niewiem jakie jest najlepszezabladziles kolego :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...