rogal123 Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Jak to zobaczylem to zglupialem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10254715 Czy to nie jest TOYA w kolorze niebieskim? Pudelko jest prawie identyko-brakuje tylko gabeczki. Ksztalt i wyposazenie oraz parametry sa takie same. Gosciu zaslonil firme odwracajac urzadzonko na druga strone i chce zrobic ludzi w balona na 150 pln!. Moze sie myle? Mam nadzieje. PEACE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Dobrze prawisz ! On najwyraźniej chce kogoś w jajo zrobić ! Nieładnie..... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Mialem Toye i tak samo wszystko wygladalo.. Moze sie go ktos zapyta co za firma tej szlifierki? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 to coś jest w selgrosie po ~~70zł firmy nie pamiętam ale nie znana jakaś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal123 Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 juz wyslalem do goscia pytanko jak odpowie to zacytuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 hehe. ladne LOL'e sa na allegro :D Kurde ja tam lubie pomyszkowac po allegro po roznych ciekawostkach i si posmiac i po wkurzac :D:D ALLEHRO rulez na wszystko :D!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 takie są teraz w HIPERNOVA po 75 zł :) niczym się nie różni od zwykłej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal123 Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Oto co odpisal: Niejest to markowy sprzęt i szczeże to niepamiętam jak to firma ale jeżeli zalezy mogę sprawdzić. ZWOLUCH No taaak...mozna sie bylo spodziewac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 1. temat na oślą się nadaje do "LOL z Allegro" a nie do działu modyfikacje 2. jesli mu sie to opłaca sprzedawać i są chetni na to, to niech sprzedaje, 3. Cena jak cena KUP teraz jest za 150 PLn ale aukcja bez minimalnej ,wiec wychaczyć ją można za ok 100 pln + koszt przesyłki ok 8 pln. A taka cena dla kogoś kto mieszka na "wygwizdowie" i ma daleko do Auchana, czy innego sklepu jest OK. P.S. Nie jestem w żaden sposób powiązany ze sprzedającym czy jego aukcją :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...