DareN Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 witam serdecznie wszystkich... mam pytanie jak zainstalowacć ten system powerxp na laptopie armada m300. dorwałem tego staruszka i chciałbym mu wrzucic tego okrojonego windowsa ale nie mam pojecia jak zrobic zeby bootował z cd... probowałem z powerxp i z orginału windy z systemu dla studentow i w obu pokazuje komunikat "media test feilure, check cable".... a moze jakis inny sposob zeby "przyszybszyc" dziadziusia???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareN Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 no widze Chlopaki i Dziewczyny,jesli tu są ze sie nie znacie...albo Wam sie nie chce no trudno....:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Jest dzial tu na forum pt Oprogramowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareN Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 mi chodzi bardziej jak sobie poradzic z laptopem... powerxp jest zwyklym obrazem i powinien bootowac... tu nie widze problemu. za to Armada cos nie pozwala na działanie, pytam, moze ktos miał ten sprzęt i zna sie troche mam instukcje do tego ale tam jest tylko przedstawione czystanie z dyskietki starowej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 a normalny xp ci chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...