McBenner Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 www.ati.com.tw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 u mnie spadek o 200 punktow w 3dmarku 2001 b 330:-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 U mnie o 1 punkt wiecej na 3.1 w stosunku do 3.0. Czyli generalnie zadna roznica, roznica bledu pomiarowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 U mnie prawie tyle samo tam 20 pkt +/- ale gry dostały niezłego kopa szczególnie mafia i już błędów w grafie nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 U mnie prawie tyle samo tam 20 pkt +/- ale gry dostały niezłego kopa szczególnie mafia i już błędów w grafie nie ma :) hmmm... owszem Mafia lepiej chodzi... ale bledow w grafice niestety nie poprawili... (sypiace sie litery) przynajmniej u mnie na R8500 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 U mnie w 3d marku lepiej pomyka dało mi 100 marków więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 U mnie w 3dMark zadnej roznicy nie ma, natomiast zaczely sie klopoty z gra Return to Castle Wlfenstein.Po intrze out do systemu.nie wiem czy tylko u mnie i czy na innych grach tez sa problemy...ale daje znac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 U mnie lepiej z Mafią i NFSHP2 już się nie zawiesza na full detalach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 dla userow Herculesa (ale w sumie to chyba nie ma znaczenia) polecam stery od Herca 3DPRS_2KXP_783.exe - 8149 3DMarkow - na sterach ati mialem spadek a tutaj znacznie lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...