oldskul Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) Gdy skończyłem rozmowę na ekranie telefonu(Nokia 3510i) ukazał się komunikat "Włóż kartę SIM". Więc otworzyłem go, wyjąłem kartę, sprawdziłem jeszcze raz i to samo... i tak kilkakrotnie. Przełożyłem kartę sim do komórki brata i też nie śmiga, więc to znaczy, że się zepsuła. Ale tak sama z siebie? Ofkoz karta sim brata śmiga u mnie. Przeczyściłem swoją kartę spirytusem, nie pomogło. A i jeszcze, żeby było śmiesznie na koncie mam 120 zł :mur:. Co teraz robić? Da radę odzyskać kasę? Edytowane 27 Grudnia 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Ojciec miał podobną sytuację. Po odpaleniu telefonu, wywaliło żeby włożyć sim (który ofc był w środku) Wyciągnąć, poczyścił, włożył jeszcze raz i zaskoczyło, ale wszystkie kontakty z karty zniknęły + stan konta 0 zł... Poszedł do Plusa [bo karta była z plusa] i dostał nową kartę sim (numer zachował :mur:) i na 2 dzień miał tyle samo pieniędzy niż przed popsuciem się karty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Potwierdzam, identycznie u mnie tylko że na razie jeszcze nie gubi kasy i kontaktów. Muszę iść i wymienić na nową tą 5 letnia karte z IDEI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 @Spylon niestety karta sim lubi paść tak sama z siebie. Moja siostra miała taką sytuację i nie było problemów z duplikatem karty i doładowaniu jej przez operatora kwota która była na karcie, więc do operatora i załatwiaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...