Freeze Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Witam jestem nowy i mam problem a mianowicie mam loptopa toshiba satellite a10-s203 i mam jeden jedyny problem otwieranie monitora mi sie obluzowalo lata niesamowicie tzn podnosze go i tylko w dwuch pozycjach mi sie trzyma w pionie dokladnym ze stoi pionowo i jak maxymalnie sie go wychyli czyli jak lezy otwarty. Co mam zrobic zeby monitor wychylał sie z pewnym oporem. Prosze odpiszcie mi Moje gadu to 6991987. Prosze jeszcze raz i dziekuje z góry :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Wymiana zawiasów czyli pewnie coś koło 300-400zł brutto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj_Set Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 wymiana zawiasów ale bez przesady nie tyle moj kolega wymieniał to dał 200 zł :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freeze Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Słuchajcie a czy da rade to wyminic samemu jak kupie te zawiasy?? i dajcie jakies linki gdzie moge to kupic. Dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 zero własnej inicjatywy, wszystko na tacy... allegro i google twoim przewodnikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 zero własnej inicjatywy, wszystko na tacy... allegro i google twoim przewodnikiem ->> Heh, uprzedziłeś mnie. Dokładnie to samo miałem na języku Słuchajcie a czy da rade to wymienić samemu jak kupie te zawiasy?? i dajcie jakieś linki gdzie moge to kupic.Lepiej zostaw sprawę dobremu serwisantowi. Sam to możesz co najwyżej rozebrać go na części połowę gubiąc a drugą połowę psując. Wymiana zawiasków a szczególnie w Toshibach wymaga nie tylko znajomości sprzętu ale również bujnej wyobraźni i myślenia przestrzennego. Ten kto wymieniał zawiaski w S1410-xxx wie o czym mówię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...