Gość master_virus Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 ta wyżej kwadratowa a druga prostokątna -zgadłem ?? :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 1 - microny ghm 2 - samce tccc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość master_virus Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 ta zdołu to nie tccc a że górna gmh to widać gołym okiem, chodziło mi raczej co to za firma i model : D np. Team Grup Xtrem 800 4-4-4-10, coś w tym stylu czym sie rózni seria 6MD22 D9GMH od 6PD22 D9GMH? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) Pierwsze to Buffalo Firestix PC6400 CL5 na Micron D9 GMH Drugie to Corsair Value na D9 Fatbody A obie serie GMH różnią się steppingiem Edytowane 28 Grudnia 2006 przez Xtreme Addict Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość master_virus Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Drugie b.dobrze ale pierwsze daleko od prawdy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Vitesty w takim razie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość master_virus Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) bliskoooo, jakie? w nagrodę dostaniesz jedną kość B-) Edytowane 28 Grudnia 2006 przez master_virus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 A-DATA VITESTA Extreme Edition 800+ CL4 albo 1000+ Oba modele są na D9 GMH Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość master_virus Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 prawieeeee : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 ADATA VITESTA Extreme Ediotion zostały tylko 1066+ oraz 667+ (lecz w te wątpię, gdyż za niski model). Ewentualnie ADATA Vitesta DDR2 800/667, ale w tych "niszowych" memkach stosują elpidę, promosa i powerchipa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość master_virus Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Congratulations ^^ właśnie wygrałeś 1024MB Adata Vitesta Extreme Ediotion +1066. Adres na PM-ke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 A-Data Vitesta Extreme Edition 1066+ to pierwsze A-Data to A-Data nie ADATA ;) i nie Ediotion tylko Edition Drugie Corsair Value 2x512 na D9 Fatbody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość master_virus Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 faktycznie, w takim razie memki idą do nicka, wsumie fat body też idą do ciebie ale za kase to nie bede musiał płacić kosztów przesyłki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 (edytowane) To w końcu kto co dostał? :lol: @ Nicko13 Toż to tylko literówki :lol: Patrz która godzina jest :wink: Edytowane 29 Grudnia 2006 przez Xtreme Addict Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość master_virus Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 memki idą do nicka, Fat Body zakupił a 1kość adat'ów wygrał (przynajmniej jedne koszty wysyłki ;p) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 (edytowane) No to w takim ja też mogę się przyczepic :lol: Nie podal taktowania Fattow (co z tego, ze je zakupil :lol:) Bo sa to 533 MHz (PC4200) CL4 (1,8v - 2,0v):wink: Co do A-Data Extreme Edition DDR2 1066+ (Unbuffered-DIMM Non ECC Memory)... nie podał timingów :wink: (5-5-5-15) ani tolerancji napięc (2,2v +/- 0,1v) :lol: Analogicznie memki teraz idą do mnie? :wink: :lol: Edytowane 29 Grudnia 2006 przez Xtreme Addict Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 panowie nie badzmy materialistami ;) memki ida do mnie,nazwa miala byc poprawnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ten nienastawiony materialistycznie się odezwał :lol: Jak jesteś altruistą to oddaj mi memki :lol: :wink: :peace: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 moge dac jogurt Danone gratka chcesz ;) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Oks! :D Ale za wysyłkę ty płacisz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Che Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 ladnie was dynie dzisiaj bola, :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość master_virus Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 no i co ja mam zrobić, nicko odpowiedział bezbłędnie co do a-data ale znowu wyłożył sie na pamięciach które idą do niego. Panowie w takim razie trzeba zrobić sprawiedliwy podział, czyli każdy dostanie pół płytki PCB a u mnie zostaje radiator. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 To ja poproszę radiator, a Wy się podzielcie płytką PCB :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość master_virus Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 mówie poważnie, albo dojdziecie do zgody albo nie widze rozwiązania ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 (edytowane) bez przesady zobacz jaki biedny komp w sygu i jeszcze za wysylki :P,trzeba zamknac topic bo bedzie niezly ot sie krecil ;) koncze z OT wszystko zostalo wyjasnione topic do zamkniecia a ja mam ile lat 70 i na emeryturze ;> tylko 17 ;) Edytowane 29 Grudnia 2006 przez Nicko13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 A co ja mam powiedziec? :lol: Jestem tylko biednym 15 latkiem :D Zamknac Topic :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 no i co ja mam zrobić, wyslac mi jedna i druga kosc......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...