Skocz do zawartości
macszelag

Wysokość dna bloku

Rekomendowane odpowiedzi

To co pewnie musze kupic jakas inna. Widzialem w obi takie do fontan o przeplywie 600l/h i wysokosci podnoszenia wody na 1.2 m za 130 pln taka da rade chyba ze dwie podlacze ???

Eheim 1200l sie klania

:) ale ta pompa kosztuje 313 PLN roche nie malo a nie da sie upic czegos tanszego i moze wykozystac ta pompe z cpc do na karty grafiki i ram a jakas inna na reszte?(tansza)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze 1 pytanko gdzie mam umiescic nagrzewnice od zuka.

Nie wiem czy dobrym pomuslem bedzie w kompie o ile sie zmiesci chce zalozyc jakis wentyl wiec moze jak bedzie w kompie bedzie polepszala obieg, ale czy to nie bedzie podwyszalo temp. w obudowie. Zawsze da rade wywalic ta nagrzewnice za obudowe wtedy nie bedzie ogrzewala kompa od srodka a jak bedzie zima moge zawsze otworzyc okna i zimne powietrze bedzie ja dodatkowo chodzilo :).

Pozdrawiam

MAC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co pewnie musze kupic jakas inna. Widzialem w obi takie do fontan o przeplywie 600l/h i wysokosci podnoszenia wody na 1.2 m za 130 pln taka da rade chyba ze dwie podlacze ???

Eheim 1200l sie klania

:) ale ta pompa kosztuje 313 PLN roche nie malo a nie da sie upic czegos tanszego i moze wykozystac ta pompe z cpc do na karty grafiki i ram a jakas inna na reszte?(tansza)

To kup PowerHeada PH 802 , kolo Lubmich chyba nimi jeszcze handluje , lub u Mate.

Ta z cpc to ...................... Dołączona grafikaDołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze 1 pytanko gdzie mam  umiescic nagrzewnice od zuka. 

Nie wiem czy dobrym pomuslem bedzie w kompie o ile sie zmiesci chce zalozyc jakis wentyl wiec moze jak bedzie w kompie bedzie polepszala obieg, ale czy to nie bedzie podwyszalo temp. w obudowie. Zawsze da rade wywalic ta nagrzewnice za obudowe wtedy nie bedzie ogrzewala kompa od srodka a jak bedzie zima moge zawsze otworzyc okna i zimne powietrze bedzie ja dodatkowo chodzilo :). 

Pozdrawiam 

MAC

powieś na scianę, albo wystaw za okno i zamontuj dodatkowe wietraki i jakiegoś pelta na proca tak ze 120 Wat i bedzie oki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi