macszelag Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 To co pewnie musze kupic jakas inna. Widzialem w obi takie do fontan o przeplywie 600l/h i wysokosci podnoszenia wody na 1.2 m za 130 pln taka da rade chyba ze dwie podlacze ??? Eheim 1200l sie klania :) ale ta pompa kosztuje 313 PLN roche nie malo a nie da sie upic czegos tanszego i moze wykozystac ta pompe z cpc do na karty grafiki i ram a jakas inna na reszte?(tansza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macszelag Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Jeszcze 1 pytanko gdzie mam umiescic nagrzewnice od zuka. Nie wiem czy dobrym pomuslem bedzie w kompie o ile sie zmiesci chce zalozyc jakis wentyl wiec moze jak bedzie w kompie bedzie polepszala obieg, ale czy to nie bedzie podwyszalo temp. w obudowie. Zawsze da rade wywalic ta nagrzewnice za obudowe wtedy nie bedzie ogrzewala kompa od srodka a jak bedzie zima moge zawsze otworzyc okna i zimne powietrze bedzie ja dodatkowo chodzilo :). Pozdrawiam MAC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 musisz mieć pompkę która wyciąga tak z 1200 lub nawet wiecej litrów na godzinę :P.... inaczej będzia lipa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 To co pewnie musze kupic jakas inna. Widzialem w obi takie do fontan o przeplywie 600l/h i wysokosci podnoszenia wody na 1.2 m za 130 pln taka da rade chyba ze dwie podlacze ??? Eheim 1200l sie klania :) ale ta pompa kosztuje 313 PLN roche nie malo a nie da sie upic czegos tanszego i moze wykozystac ta pompe z cpc do na karty grafiki i ram a jakas inna na reszte?(tansza) To kup PowerHeada PH 802 , kolo Lubmich chyba nimi jeszcze handluje , lub u Mate. Ta z cpc to ...................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Jeszcze 1 pytanko gdzie mam umiescic nagrzewnice od zuka. Nie wiem czy dobrym pomuslem bedzie w kompie o ile sie zmiesci chce zalozyc jakis wentyl wiec moze jak bedzie w kompie bedzie polepszala obieg, ale czy to nie bedzie podwyszalo temp. w obudowie. Zawsze da rade wywalic ta nagrzewnice za obudowe wtedy nie bedzie ogrzewala kompa od srodka a jak bedzie zima moge zawsze otworzyc okna i zimne powietrze bedzie ja dodatkowo chodzilo :). Pozdrawiam MAC powieś na scianę, albo wystaw za okno i zamontuj dodatkowe wietraki i jakiegoś pelta na proca tak ze 120 Wat i bedzie oki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...