miro Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Chcialbym sobie kupic kontroler bo nie mam juz gdzie podlaczac urzadzen i mam nastepujace pytania: 1. czy warto go kupic za 133 zloty cena sklepowa- nowka 2. czy uzywa ktos tego kontrolera w win 2000 bo interesuje mnie czy nie ma problemow 3. czy zauwazalny jest przyrost wydajnosci w trybie RAID 0 w win 2000 bo ewnetualnie dokupil bym do niego 2 CAVIAR 80GB 8MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Ja używam na XP Home + SP1 - problemów nie ma . Przy instalacji systemu trzeba mu zapodać stery do niego bo inaczej doopa zbita - będzie problem . Cena taka sobie - ja ponad 6 miechów wcześniej dałem 120 zeta . Co do wydajności RAID 0 - nie wiem , bo mam mirroring - lubię swoje dane . pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...