tom_tom Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Witam, wczoraj zakupiłem słuchawki Logitech Dialog-812. Kupiłem je głównie do Skype'a. Wersja OEM 36zł. Wszystko fajnie... Podłączam słuchawki i mikrofon - pink/pink, black/black. Słuchawki działają a mikrofon nie.:mur: Co jest grane? Sterowniki mam jakieś wgrać? Do słuchawek żadnych sterowników mi nie dano, na google też nic nie znalazłem. Czemu mikrofon nie działa? Proszę o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Nie masz przypadkiem wyciszonego mikrofonu w systemowym mikserze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 No niby tak. W nagrywanie mam zaznaczone Mikrofon, nawet jak to odznaczę to i tak nie działa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 A masz wlaczony mikrofon ? W tych sluchawkach jest kontroler glosnosci i wl/wyl mikrofonu.. moze to glupie, ale sprawdz czy go przypadkowo nie masz ustawionego na wylaczony? Sam mam takie do skype'a.. nie trzeba zadnych sterownikow, powinno wszystko hulac od razu po podlaczeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...