Sebastian22 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Od jakiegoś czasu mam tak że jak zamykam np. Firefoxa to windows zapada w ok.1s "zamyslenie" tzn kursor dziala ale jak np. wcisne menu start to on sie wcisnie ale menu wyjdzie dopiero po 1s. Odczekanie tego czasu nie powoduje tego zjawiska. Slyszalem ze jest to spowodowane jakąś aktualizacją (mam wszystkie pobrane) wyciekiem pamieci czy jakos tak.....ma ktos podbny problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 A sprawdź w menadżerze zadań czy ta sekunda to nie jest przypadkiem zwolnienie pamięci RAM z której korzystał Firefox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian22 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 ale ten problem dotyczy nie tylko FF ale i zwyklych okien z windowsa....hmm wczesniej tak nie mialem. Na Viscie niemam takiego zjawiska... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 moim zdaniem to moze byc jakis monitor - antywirus albo firewall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian22 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 być moze - w takim razie pokombinuje z tym - uzywam firewalla Active Armor od Nvidii...a antywira żadnego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.marek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) I udało Ci się rozwiązać ten proble? Bo mam to samo od jakiegoś czasu i nie wiem co jest przyczyną. Chyba przeintsaluje winde. Moze problem się rozwiąże? Przeinstalowałem winde i wszystko było ok do czasu sciągnięcia wszystkich aktualizacji. Wiec napewno jest to problem aktualizacji tylko nie mam pojęcia której. Jeśli ktoś wie to proszę się podzielić wiedzą. Edytowane 14 Stycznia 2007 przez w.marek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...