ASQUALUS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 LUDZIE-MAM-NOWEGO-KOMPA-ATHLON-1700-RAMU-256-GF440-I-CIAGLE-SIE-WIESZA-NIEWIEM-CO-ZROBIC-ODPALAM-GIERKI-TO-SIE-WIESZ-ROBIE-MIEKI-RESET-BY-ZAMKNAC-JAKIS-PROGRAM-JAK-ZAMYKAM-SIE-WIESZA-ZOSTAWILEM-NA-NOC-BY-SCIAGAL-MI-PLIKI-WSTAJE-RANO-ZWIESZONY-CO-ROBIC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Pewnie zlozyles kompa (albo w sklepie Ci zlozyli) nie nakladajac na proca pasty termoprzewodzacej i do tego masz jakis syfny cooler i temp. procka powoduje jego niestabilna prace. Sciagnij jakis program do mierzenia temp. (speedfan, hardware monitor, sisoft sandra). Napisz cos wiecej o sprzecie. Jaki to proc dokladnie (na 0,13u czy 0,18u jeszcze), jaka plyta gl., jaki zasilacz przedewszystkim. Bo jezeli masz codegena 300W to moze tez on powodowac zawieszanie sie sprzetu. I NIE PISZ DRUKOWANYMI LITERAMI ORAZ ZAKLADAJ TEMATY TROSZKE BARDZIEJ WYJASNIAJACE PROBLEM NA WEJSCIE BO CZASEM SZKODA LACZA ZEBY WCHODZIC!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 wez to zmien zeby byly spacje nie kreski!!!. poza tym z Twojego opisu nic nie wynika. Szczegoly!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASQUALUS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 KURDE-KRESKI-BO-SPACJI-NIEMAM-A-SZCZEGULY-ZNASZ-TAKIE-POJECIE-JAK-LAIK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASQUALUS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 procek-1700-atkon-mnoznika-nieznam-plyta-gluwna-zulty-kolor-ma-komp-nowy-z-nowym-systemem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 a kompa kupiles w jakims markecie czy sam wybierales?? Rozkrec kompa i zobacz jakie masz mobo, jaka seria proca i te temp powiedz. Ja bym stawila ze ciagle wieszanie jest spowodowane ramem - czesto gdy jest uszkodzony takie objawy wystepuja, wiec sprobuj sprawdzic RAM czy nie jest uszkodzony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASQUALUS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 sciagam-tego-spedfana-zobaczymy-co-mi-powie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Jak kupileś kompa w sklepie, a po tym co piszesz, to widać że sam go nie składałes, to zanies go spowrotem tam gdzie go dostałeś... ja lubię się kłucić, to bym ich jeszcze o<span style="color:red;">[ciach!]</span>lił :) Jak mowisz, że plyta glowna ma zolty kolor, to ramu nie wyjmuj, bo wsadzisz spowrotem do góry nogami :D nara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASQUALUS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 okurde-o-co-w-nim-chodzi-niech-ktos-mi-powie-co-tam-zrobic-lub-ktyre-liczby-powinny-byc-jakie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASQUALUS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 mam-podane-3-temperatury-temp3-minus55-temp2-34-temp-1-28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Temp procka o 34`C. Zanies kompa do sklepu skad go wziales. Nic nie kombinuj bo cos zpaprasz i powiedza, ze Twoja wina. Miales podac jaki masz zasilacz !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Ludzie!! Miejcie trochę wyrozumiałości...koleś sie nie znana jest nowy na forum a Wy na niego jedziecie... NIEROZUMIEM!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASQUALUS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 dobra-jak-sprawdzic-jaki-mam-zasilacz-i-inne-rzeczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASQUALUS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 powiedzcie-co-mam-zrobic-by-dac-wam-dane-byscie-mogli-mi-pomuc-z-gury-thx-tylko-prostym-jezykiem-plizzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Jak kompek nowy to zabierz go do serwisu. Po co masz sie sam męczyć . Pozatym możesz jeszcze coś uszkodzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Sciagnij obudowe i powiedz co jest napisane na zasilaczu. Tylko nie podawaj wszystkich napisow oczywiscie :P Firma powinna byc napisana jakims grubszym drukiem albo w centralnym miejscu i obok zaraz powinna byc wartosc 300W albo 350 lub 400W. Moze codegen to bedzie albo megabajt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASQUALUS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 IMPET-300W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASQUALUS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 model-300x1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASQUALUS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 cos-jeszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 no otworz obudowe i tam na zasilaczu jest napisana firma, model i ile WAT. Najlepiej sciagnij tez sisoft sandra i tam odczytaj jaka plyta glowna. A najlepiej bedzie jesli zrobisz tak jak mopwili niektorzy - z tego wynika ze wiedza niezbyt wielka, a problem moze byc powazny - moze trzeba po dolaczac kable, RAM do innego sltou, moze pasty na procku nie masz, moze cooler zle zalozony. Najprawdopodobniej cos zostalo schrzanione przy skladaniu, wiec dobrze zrobisz jak poprostu pojdziesz do sklepu i powiesz co mu dolega :D wg mnie to blachostka i ci to od reki powinni zrobic, a jak nie to przyjdziesz za 3godzinki i bedzie dzialac :D I looz. Lepiej sam nic nie papraj bo beda pozniej jaja ze to ty popsules... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASQUALUS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 a-cos-co-moge-sam-sprubowac-zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 To jeszcze raz pomalu. Jak sie ujawnia to wieszanie ? Wogole nie da sie mycha nic robic ? Wyskakuje jakis komunikat na ekranie, czy wogole sie komputer resetuje lub wylacza ? Sa jakies paski na ekranie, jakies zaklucenia obrazu w czasie gry ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASQUALUS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 wogle-nic-jak-sie-zwiesi-to-stoi-i-tylko-twardy-reset-dziala-to-wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASQUALUS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 i-co-mam-zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Sciagnij boczna scianke obudowy na jakis czas. Mozesz przy okazji dotknac radiatora od procka i radiatora na karcie graficznej. Jezeli poczujesz, ze jest goracy to znaczy, ze procek ma za cieplo a czujnik zle odczytuje temp. Przy 34`C procesora jego radiator powinien byc zimny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASQUALUS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 zimny-tak-na-reke-jest-te-30-kilka-stopni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASQUALUS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 procek-zimny-ale-karta-graficzna-na-reke-ma-z-50kilka-stopni-jest-dosc-cieply Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Ja typuję do sprawdzenia, w tej kolejności: RAM, smarowanie proca, MoBo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASQUALUS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 ojjjj-ludzie-ale-co-mam-sprawdzic-i-jak-w-jaki-sposub-prosze-o-wersje-dla-blondynki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASQUALUS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 ktos-raczy0-mnie-oswiecic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...