PC_Speaker Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Sami ostrzy Ocerzy pokroju Kingpina i Fuggera napędzili jazdę na C2D i nie ma co zaprzeczać ... Intel sam z siebie siedział cicho i tylko podrzucił zabaweczki fajnym chłopcom ... coś w stylu tej reklamy NVidii. Reklama sama się zrobiła i to z najmniej oczekiwanego miejsca/środowiska ... czyż nie ?? Tak samo zostałem obśmiany jak stwierdziłem, że AsRock to poligon doświadczalny Asusa ... hmmm wiele się nie pomyliłem a może i nawet byłem lepszy w domysłach .. Bo znajdźcie mi mobo pod jakikolwiek procesor która ma upakowane DDR + DDR2 + AGP + PCI-X i kilka innych bajerów ... Ponadto tak .. zgadza się choć nie do końca że Intel to matka i główny motor wynalazków ... cośtam było a propo's Rambusów i DDRów o ile się nie mylę ... DDR to chyba sprawka AMD i ich sojuszników co ?? No ale nic ... znowu sobie robicie wojenkę AMD vs. Intel ... Celebrity Deathmatch iście :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...