vENiZE Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Witam Planuję przeprowadzić małą modernizację, mianowicie e6300 + jakaś płyta główna i nie wiem jaka. Podobno Biostary T-Force są dobre. Wersja 945P jest do kupienia za ~250 zł i delikatnie się zdziwiłem :blink: . Jak wygląda kwestia podkręcania na tej płycie (max htt i vcore)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Witam Planuję przeprowadzić małą modernizację, mianowicie e6300 + jakaś płyta główna i nie wiem jaka. Podobno Biostary T-Force są dobre. Wersja 945P jest do kupienia za ~250 zł i delikatnie się zdziwiłem :blink: . Jak wygląda kwestia podkręcania na tej płycie (max htt i vcore)? 945P nie nadaje sie do krecenia - to chipset biurowy, bardzo niskie FSB ( a nie jakies HTT ) osiaga. Po mozliwosci vcore zapraszamy do instrukcji od mobo, ktora mozna pobrac z strony producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zatrzymałem się na K8 ;) Chipset chipsetem, ale seria T-Force jest (niby) dla overclockerów - czy Biostar po prostu rzucił słowa na wiatr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zatrzymałem się na K8 ;) Chipset chipsetem, ale seria T-Force jest (niby) dla overclockerów - czy Biostar po prostu rzucił słowa na wiatr. To, ze mobo pochodzi z serii T-Force nie za wiele zmienia. Od biedy moze zrobi z 350MHz FSB, a tyle to najtanszy AsRock potrafi takze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 To, ze mobo pochodzi z serii T-Force nie za wiele zmienia. Od biedy moze zrobi z 350MHz FSB, a tyle to najtanszy AsRock potrafi takze.Pozatym czego się spodziewać po mobo za 250zł :lol2:, biuro/stabilność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) pod takiego e4300 akurat by było Edytowane 30 Grudnia 2006 przez Dawidsfuturx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 pod takiego e4300 akurat by byłoCep dwa razy drozszy od mobo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kpawel Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Kiedyś koleś się przechwalał o Biostarze 945P " Sam na tej plycie bez zadnego problemu podkrecilem procesor celeron 352 z 3,2Ghz na prawie 4,8Ghz. Przy próbach podkrecania procesora Pentium D 920 udalo sie osiagnac fsb 270 (3780 MHz)," Edytowane 31 Grudnia 2006 przez kpawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...