Skocz do zawartości
kaczorkcx

Vista 32bit Play Tv Pro... A Pilot?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam taką sytuacje w device menager jak widać no i problem jest taki ze nie pokazuje mi urządzenia które odczytuje sygnały z pilota wobec tego nie wiem jak go zainstalować poza tym nie moge zaisnatlować tak do końca video capture ale obraz mam w dscalerze... ktoś potrafi mi pomóc? jesli tak to prosze o odpowiedzi

pozdrawiam

edit sytuacja sie zmienila po instalacji alternatywnych driverow na taką ale nadal nie wykrywa wogole pilota... :(

ok poradzilem sobie z menagerem ale teraz jest problem w girderze dalem pluginy do pilota tak samo jak na xp ale pokazuje mi że nie może odnaleźć urządzenia... przydajcie sie chociaz raz :P

kolejny raz sie nie spisaliscie forumowicze :P trzebabylo uruchomic girdera jako admin zeby mial dostep do urządzenia... zapomnialem ze domyslny user nie ma uprawnien admina w viscie...

post-109679-1167487722_thumb.jpg

post-109679-1167493292_thumb.jpg

Edytowane przez kaczorkcx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"kolejny raz sie nie spisaliscie forumowicze"

Wiesz jest ponoć taka zasada, że najpierw próbuje się rozwiązać problem samemu, a gdy te próby zawiodą pisze się posta z prośbą o pomoc. U Ciebie jak widać kolejność była odwrotna :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi