kaczorkcx Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) Witam mam taką sytuacje w device menager jak widać no i problem jest taki ze nie pokazuje mi urządzenia które odczytuje sygnały z pilota wobec tego nie wiem jak go zainstalować poza tym nie moge zaisnatlować tak do końca video capture ale obraz mam w dscalerze... ktoś potrafi mi pomóc? jesli tak to prosze o odpowiedzi pozdrawiam edit sytuacja sie zmienila po instalacji alternatywnych driverow na taką ale nadal nie wykrywa wogole pilota... :( ok poradzilem sobie z menagerem ale teraz jest problem w girderze dalem pluginy do pilota tak samo jak na xp ale pokazuje mi że nie może odnaleźć urządzenia... przydajcie sie chociaz raz :P kolejny raz sie nie spisaliscie forumowicze :P trzebabylo uruchomic girdera jako admin zeby mial dostep do urządzenia... zapomnialem ze domyslny user nie ma uprawnien admina w viscie... Edytowane 31 Grudnia 2006 przez kaczorkcx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 "kolejny raz sie nie spisaliscie forumowicze" Wiesz jest ponoć taka zasada, że najpierw próbuje się rozwiązać problem samemu, a gdy te próby zawiodą pisze się posta z prośbą o pomoc. U Ciebie jak widać kolejność była odwrotna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...