Nerevar Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Witam, poszukuje jakiegoś w miare aktualnego podarnika kalibracji Nview :), kilka przeglądałem ale były skierowane do starszych versji sterowników. Ale od razu zadam kilka pytań w związku z tym : Jaka jest optymalna rozdzielczść dla zwykłego tv (29"- ale to chyba bez znaczenia), czy to normalne że po podłączeniu obraz jest hmm jajowaty po bokach :), czy da się pracować tak aby monitor miał inną rozdzielczość jak TV, TV bardzo często miga i "szaleje" podczas ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>nia / wyłanczania aplikacji to normalne ? pozdr i happy new year 2 Edytowane 2 Stycznia 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Jako że nikt nie odpowiada pozwolę sobie npisać post pod postem, znalazłem przyczyne tej deformacji, obraz na monitorze też jest zdeformowany :( zapomniałem że kiedyś poprostu użyłem opcji OSD monitora do "wyrownania" go, jednak niestety jak widać to nie pomogło, wie ktoś jak softwareowo usunąć deformacje ??? http://server6.theimagehosting.com/image.p...mg=IM000259.JPG tu screen pokazaujacy jak to wyglada na tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raider Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Problem bańki to problem telewizora pobaw sie tymi ustawieniami (kontrast) i przedewszystkim przybliz obraz tak zeby poucinało to co jest efektem bańki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 TV jest płaski, to co podałeś już zrobiłem teraz jedynie pozostał problem pasów u góry i na dole :P (wiecej nie zwieksze bo zabardzo utnie ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...