Bartello Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 od jakiegos czasu mam problem w włączaniem kompa po czasie gdy dłużej nie był włączany i jakby "ostygł" Szlak mnie trafia bo czasem włącza mi sie az 10 minut... Włączam i nie ma nic... gdy pochodzi z 3 min to wyłącze i włącze jeszcze raz i pojawi sie strona płyty głównej...i od nowa tak kilka razy..,. później ładowanie windowsa i tez od nowa... czasem pokazuje mi sie błąd Falied Overclocking... nie wiem o co w tym chodzi... i komp czasem sam sie wyłączy w trakcie gdy coś robie i gdy włączy sie spowrotem to nie pisze ze został nieoczekiwanie zamknięty... NIe wiem od czego to jest...format nie pomógł ... jutro moze oddam kompa do serwisu , zobacze co tam zrobią... ale gdyby ktos miał podobny problem albo wiedzial od czego mi sie takie coś dzieje to wdzięczny bede za każde info, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Jakiego masz kompa, z tego błędu wynika że podkręcałeś kompa i coś źle zrobiłeś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartello Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 od jakiegos czasu mam problem w włączaniem kompa po czasie gdy dłużej nie był włączany i jakby "ostygł" Szlak mnie trafia bo czasem włącza mi sie az 10 minut... Włączam i nie ma nic... gdy pochodzi z 3 min to wyłącze i włącze jeszcze raz i pojawi sie strona płyty głównej...i od nowa tak kilka razy..,. później ładowanie windowsa i tez od nowa... czasem pokazuje mi sie błąd Falied Overclocking... nie wiem o co w tym chodzi... i komp czasem sam sie wyłączy w trakcie gdy coś robie i gdy włączy sie spowrotem to nie pisze ze został nieoczekiwanie zamknięty... NIe wiem od czego to jest...format nie pomógł ... jutro moze oddam kompa do serwisu , zobacze co tam zrobią... ale gdyby ktos miał podobny problem albo wiedzial od czego mi sie takie coś dzieje to wdzięczny bede za każde info, pozdrawiamWłasnie nic nie podrkęcałem... nie wiem skąd ten problem.... Mam celerona 2.66mHz, 512ram, grafika 128mb Radeon 9550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Jaka płyta główna, jaki zasilacz... Nie możecie podawać dokładniej?? :? Sprawdź ramy goldmemory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 radiator na procku dobrze założony? może pasty nie ma. zerknij do biosu na temperatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartello Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 płyte główną ASUS a zasilacz nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 a zasilacz nie wiem...Odkręć obudowę i zobacz... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...