hCr Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Mam juz 2 lata nagrywarke LG 16x, cos sie stalo i nie nagrywa plyt... wogole. w nero staje na 4% lampka zapisu nawet sie nie zapala. Czy to juz koniec nagrywarki? Czy da sie cos z nia zrobic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torpido Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Otwurz klape i silno dmuchaj do środka (kilka razy) pozostaw tak otwarą na kilka minut. Wsadz płytę ,sprubuj nagrać . -Dupsko ? No to zinstaluj nową winde albo przełuż do innego kompa - Dupsko ? Daj koledzie elektronikowi do przeczyszczenia - Dupsko ? Zbieraj kase na Lite-on -a - :-) Pozdro Torpido Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 mam ta nagrywarke ponad 2 lata i dziala, ale wczesniej zdazaly sie problemy-tez sie zatrzymywala przy 4%, ale byla to wina Nero. Odzczytuje cd ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 tak nagrywarka odtwarza cd bez problemu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 to sproboj zainstalowac jaies inne nero np z tąd ftp://ftp.uni-marburg.de/lokal/winnt/tool...ro/nero5590.exe albo z tąd a jak potrzebujesz numer seryjny to wyslij mi zapytanie na priv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 ale nawet program dołączony do nagrywarki easy cd creator ni nagrywa płyt :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 rozbierz cdrw i przeczysc laser........ pozniej zainstaluj jakis inny program do nagrywania cd..... :) jak nie dziala to zbieraj na nowa nagrywarke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 trudno beedzie pewnie nowy zakup, a propo tego to jaka polecacie? nie hce zaplacic wiecej niz 360 pln poniewaz musze wymienic tez dysk i kazdy pieniadz sie liczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 hyh cos zle napisales cos ci sie w glowie poprezestawialo albo mi przeciez masz tą nagrywarke rok? :> z ogonem kupiles ja troche wczesniej niz rys kompa a on w grudniu tamtego roku kupowal.... acha ja nie polecam samemu czyscic lasera :P jest taki płyn sie psiknie i zosawi smuge taka fajną i po sprawie i nei robi sie stego wacikiami itp! jak bedzie kurz to dmuchnij a potem płynem ;) Tak dla info ta nagrywarka popsula sie u mnie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 niestety sie nie pomylilo.... nagrywarke kupilem w roku 2001. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 za 300 zl juz kupujesz nagrywarke 48x Liteon czy LG :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 niestety sie nie pomylilo.... nagrywarke kupilem w roku 2001. Tylo ze w grudniu :D ,,, bo dwa lata temu niebylo takiej nagrywary! haha pewnie cos zruszyles przy niesieniu albo montowaniu!!!!! bo jak by byl laser zakurzony to najpierw nagrywala by i odczytywala tylko dobre plytki a dopiero puzniej nic juz by nie poszlo - wlacznie z odczytem ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...