Skocz do zawartości
hCr

LG 16x tylko 2 lata??

Rekomendowane odpowiedzi

Mam juz 2 lata nagrywarke LG 16x, cos sie stalo i nie nagrywa plyt... wogole. w nero staje na 4% lampka zapisu nawet sie nie zapala. Czy to juz koniec nagrywarki? Czy da sie cos z nia zrobic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Otwurz klape i silno dmuchaj do środka (kilka razy) pozostaw tak otwarą na kilka minut. Wsadz płytę ,sprubuj nagrać . -Dupsko ?

No to zinstaluj nową winde albo przełuż do innego kompa - Dupsko ?

Daj koledzie elektronikowi do przeczyszczenia - Dupsko ?

Zbieraj kase na Lite-on -a - :-)

Pozdro

Torpido

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozbierz cdrw i przeczysc laser........ pozniej zainstaluj jakis inny program do nagrywania cd..... :) jak nie dziala to zbieraj na nowa nagrywarke :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hyh cos zle napisales cos ci sie w glowie poprezestawialo albo mi przeciez masz tą nagrywarke rok? :> z ogonem kupiles ja troche wczesniej niz rys kompa a on w grudniu tamtego roku kupowal....

acha ja nie polecam samemu czyscic lasera :P jest taki płyn sie psiknie i zosawi smuge taka fajną i po sprawie i nei robi sie stego wacikiami itp! jak bedzie kurz to dmuchnij a potem płynem ;)

Tak dla info ta nagrywarka popsula sie u mnie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety sie nie pomylilo....  

nagrywarke kupilem w roku 2001.

Tylo ze w grudniu :D ,,, bo dwa lata temu niebylo takiej nagrywary!

haha

pewnie cos zruszyles przy niesieniu albo montowaniu!!!!!

bo jak by byl laser zakurzony to najpierw nagrywala by i odczytywala tylko dobre plytki a dopiero puzniej nic juz by nie poszlo - wlacznie z odczytem !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...