victor89 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 w każdym razie w w.n. sprowadza sie do do kantu du*y, także może ktoś chce kupić CH3CH2OCH2CH3 - pełniuśkie 0,9 l :-) izopropanol jest ok - tańszy, nie śmierdzi, mnieł łatwopalny, praktyczniejszy itp musiałeś upić te 0,1l? :P mm - wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że jednak ta mieszanka dietylu z lodem jest zimniejsza od izopropylu z DI... zostaw go - będa ferie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Eter podawales schlodzony? Jak tylko placic za przesylke to z checia przyjme polowke albo zero siedem eteru :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 a ja sie pochwale i napisze, ze od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem wlasnie tego testowanego procka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 a ja sie pochwale i napisze, ze od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem wlasnie tego testowanego procka :D gratuluje zakupu i świetnego proca :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Narazie udało mi się go wykręcić na 3710 MHz @ Scythe Infinity. CPU-Z: http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=155551 Obecnie kompa mam rozebranego, muszę zakupić jakieś dobre pamięci i wtedy będe kręcił dalej, bo potencjał jest masakryczny, tak samo jak jego stabilność. I pomyśleć, ze niektorzy nawet na WC nie osiągają takich taktów :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...