Gość Tian Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Witam, Jak w temacie. Nie mam pojęcia, jakie modele są teraz na topie, a poszukuję czegoś jak w tytule wątka. Może ktoś by coś zaproponował? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Podlacze sie do tematu. Tyle, ze w moim przypdaku przedzial cenowy do 1300zl. Polecali mi Philipsa z hdd 160Gb, tylko w MM nie wiedzieli czy odtwarza to polskie napisy w filmach DivX... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SR-71 Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Podlacze sie do tematu. Tyle, ze w moim przypdaku przedzial cenowy do 1300zl. Polecali mi Philipsa z hdd 160Gb, tylko w MM nie wiedzieli czy odtwarza to polskie napisy w filmach DivX... Do 1300 to zdecydowanie panasonic DMR-EH55,w tej cenie jest bezkonkurencyjna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...