Olek Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Witam może zadaje pyatanie juz nie naczasie ale nurtuje mnie ten problem juz od długiego czasu posiadam RADEONA 8500 LE 250/250 i jestem ciekaw jak spwdzic jakiego jest producenta jak sprawdzic czy sandra podaje produenta karty czy tylko chipsetu Pytam sie ponieważ za karte zapłaciłem na tmte czasy a to juz podnad rok temu gruba kase i miał to byc orginalne ATI karta z wyglądu jest zielona ma pamiątki 3,6 hynix i logo ATI ale to logo ponoc maja wszytkie redeony nawet innych producentów I jak to poznanac ze prawdziwy ATI czy sa jakieś symbole a i jesli inni posiadaja naprzykład HIS to też im sie wyswietla HIS w miejscu produceta Z góry dzieki za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Nikt nie może mi pomóc czyzby nikt juz nie ma juz Radeona 8500 jesli tak to juz pora na zmiane karty :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Cytat Nikt nie może mi pomóc czyzby nikt juz nie ma juz Radeona 8500 jesli tak to juz pora na zmiane karty :-)eeeeeeee sporo ludzi ma 8500LE ;) polaz po forum popatrz w opisac itp napewno kogos znajdziesz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 klon oryginal po napisie 2001 ATI TECHNOLOGIES INC poznasz go !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...