łysyjacek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Jak w temacie. Jakiś syf siedzi w System Volume Information. Przywracanie systemu wyłączone oczywiście... ;) Próbowałem KillBoxem - nie idzie, w awaryjnym też nie... Z pod Dos'a nie idzie, bo folder jest ukryty i nie można zrobić, żeby był widoczny. A Dos go w związku z tym nie wyświetla. NOD32 też tego nie chce usunąć. Macie jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 format :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Nadaj sobie prawa dostepu do folderu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) Pozatym, że nie chce mi się przenosić plików na inny dysk, to mogłoby tak być. Problemu właściwie nie ma, bo leży ten nieszczęsny folder na D:\ czyli "nie-systemowej". I pewnie tak zrobię, ale może ktoś ma jakieś inne rozwiązanie. ;) edit: dzięki YogiCK, poszło. Kombinowałem i kombinowałem a rozwiązanie było takie proste ;) Edytowane 4 Stycznia 2007 przez .:SpIrIt:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...