pawelekmal Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 czy jest taka komenda która po wpisaniu w "uruchom" czyści pamięć ram? w taki sposób żebym mógł zaraz po tym włączyć spi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Klik Tylko, że raczej nic Ci to nie da... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Od tego progsa co podał .:SpIrIt:. trzymaj się zdaleka - u mnie po jego użyciu strasznie przymulało system. Komendy do czyszczenia RAMu żadnej nie pamiętam, w ogole nie kojarze żeby jakaś była. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 thx ale takimi programami wole sie nie bawic bo moga wyrządzić wiecej szkody niz pozytku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Znalazłem coś takiego, ale nigdy tego nie używałem, także nie wiem jakie są skutki. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) thx ale takimi programami wole sie nie bawic bo moga wyrządzić wiecej szkody niz pozytku ;) a Twoja wyimaginowana komenda to niby co innego miała by robić niż to ten program robi? :wink: Edytowane 4 Stycznia 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...