enigma_pl Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Witam, posiadam stałe IP. Czy jest możliwość abym mógł programowo ukryć ten fakt? Problem jest z logowaniem do bazy MySQL. Chciałbym aby baza każde moje zalogowanie odczytywała jako logowanie z innego IP. Czy jest to możliwe jakimś darmowym sposobem? Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 proxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 a przez proxy polaczysz sie z mysql? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 ja nic na ten temat nie wiem, więc poprostu pytam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 przeco logujesz sie do tej bazy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 przez co? przez przegladarke internetowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) Proponuję przeczytać to :arrow: http://www.chip.pl/arts/archiwum/n/articlear_142575.html Edytowane 4 Stycznia 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 przez co? przez przegladarke internetowa.to juz mala roznica nie logujesz sie bezposrednioo do bazy tyko do interfejsu - pewnie phpmyadmin, a wowczas wystarczy proxy zmieniac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...