ZEEON Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Witam! Mam problem odnosnie w/w monitora. Otoz nie moge usatwic rozdzielczosci na 1440X900. Po zainstalolwaniu sterow do karty graficzej (zintegrowana z plyta - MSI K9VGM-V), maxymalna rozdzielczosc jaka moge ustawic to 1280x1024. Windows (XP-SP2) nie wykrywa monitora, a nie mam zadnych sterownikow do niego (na stronie asusa tez nie ma). Co moge w tej sytuacji zrobic, zeby miec rozdzielczosc 1440x900?? Dzieki, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Rozdzielczości zależą od sterów + biosu. Jak masz chip np. S3 (tak jak ja) to się nawet nie męcz, tylko załatw GF2/GF3/GF4 czy inną badziewną kartę, bo chipsety nie miały takich rozdziałek w biosie, a support olewa stare, zintegrowane mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadbre Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Witam jak ten monitor sprawdza sie w grach w fpp Asus VW 192 S?Ogolnie czy dobty czy nie niadaje do gier? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEEON Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Witam jak ten monitor sprawdza sie w grach w fpp Asus VW 192 S?Ogolnie czy dobty czy nie niadaje do gier? Troche OF;). Nie mam pojecia, monitorem "bawię" sie od 3-4 dni i nie jestem pasjonatem gier;). W teorii powinien byc ok (5ms), ale chyba trzeba miec niezla grafe zeby pograc w 1440x900. Ad rem. Moze ktos ma jakies inne pomysly odnosnie tematu? Czy faktycznie musze kupic jakas karte (plyta nie ma AGP, wiec niepotrzebny wydatek rzedu ok 150 zl - bo tyle chyba kosztuje najtanszna na PCI-E)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...