teraw Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 witam, potrzebuje porady. jakie sa najmocniejsze karty na stare pci? kolega zakupil za grosze uszkodzony serwer na 4 prockach pentiumIII 800, po wymianie spuchnietych kondensatorkow z plyty komputerk smiga jak zloto (4 procki, 2gb ram i 4 hdd w raid robia swoje) niestety nie ma portu agp. na plycie siedzi jakas integra 4 mb :( przydala by sie do tego ludzka karta graficzna, to mozna by sie fajnie tym sprzetem pobawic :) najwiecej co ja widzialem to byl geforce fx 5700, czy produkowano cos wiecej na pci? na allegro obecnie sa geforcy 5200 i radeony 9200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Najmocniejsza jaka widzialem to X1300 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil One Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Gdzieś czytałem kiedyś o przejściówkach PCI-AGP, ale nie wiem czy nie wymagały one standardu PCI2.2 minimum. Poza tym kłopotliwa stabilność, oraz montaż w obudowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Komp fajniutki :) Jakbym miał takiego, to zainwestował bym w jakiegoś Matroxa - nie do gier, ale zarąbista jakość obraz + 2 monitorki i komp do pracy jak się patrzy. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Można walnąć jakiegoś fx 5500 lub 9200 ale czy się to opłaca! http://www.allegro.pl/item155707540_jedyna...b_pci_bcm_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...