greg2 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 WITAM ! Tak jak w temacie , wczesniej miałem zainstalowanego XPprofesional i np: przy wysłaniu fotek zaznaczyłem fotke potem- wyslij do-adresat poczty i wtym momencie winda automatycznie zmniejszała rozmiar fotki aby mozna szybciej przesłac fotke i własnie teraz zuwazyłem ze w XP HOM jest to niemozliwe daje wyslij do i odrazu wysyła duzy rozmiar fotki bez mozliwosci zmniejszenia jej czy jest to wynikiem róznicy profesional a home edition bo taki teraz mam zainstalowany obkukajcie w swoich windach jak to wyglada moze cos trzeba włączyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ja mam XP Home SP2 i jest zmiejszanie fotek z automatu, chociaz ja bym je akurat chcial wylaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ja mam XP Home SP2 i jest zmiejszanie fotek z automatu, chociaz ja bym je akurat chcial wylaczyc.Ja tez mam xp home SP2 i wasnie tego nie mam ! :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...