przemko Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Chodzi o dobry coolerek 80-90 mm, który pracowałby bezgłośnie przy niskich obrotach (500 rpm). Teraz mam jakiegoś Sunona z którego, mimo niewielkich obrotów, ciągle wydobywa się "bzyczenie" i nie jest to generowane przez mechanikę. Nie myślcie że mam coś z głową, po prostu często zostawiam kompa właczonego na nockę i mimo że już dosyć znacznie go wyciszyłem to jednak to bzyczenie jest nadal słyszalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 nasmaruj lozysko i daj jakies gumowe podkladki pod wentyl - dobre sa wyciete z detki od samochodu ciezarowego choc od biedy moga byc i z rowerowej :) niestety Sunon nie dosc ze spowolniony to musi byc jeszcze idealnie odizolowany od blachy/radiatora zeby byl cichy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 bzyczenia panie nie ominiesz ...jak masz takie wymagania to chyba WC i tyle......Ale dobra izolacja od budy i dobre przesmarowanie wentyla robi swoje A tak poza tym to nie zdziwie sie jak zamkną tego topika:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Plus oczywiście puszczenie na 7V lub 5V.............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 ZALMAN 80x80 + ZALMAN Fan Mate = cisza W przypadku Łodzi gielda komputerowa na Miedzianej jak nie to moze: 4max Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...