marius_b Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Mam problem. Nagrywarka jest już stara i wysłużona ale płyty cd czyta bez najmniejszego trudu ale płyty dvd otwiera i... nic nie wyświetla - tak jakby te płyty były puste. Sprawdzałem na innych komputerach i to samo. Da się z nią coś jeszcze zrobić? Może wyczyścić laser jak w zwykłym cdromie? Czy to już są jej ostatnie dni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Witam Mam podobny problem jak poprzednik. Moja nagrywarka DVD to Lite-on 1635S. Jej problem to taki, że nie odczytuje płyt dvd :mur: ale nagrywa je (i na dodatek płyty te działają). :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 nowszy firmware albo gwarancja . proste . @marius-b stara i wysłużona to poprostu wymień bo może padł laser ale kondersator czy co tam jest na pcb w rom-ie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 laser out. gwarancja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...