timmon24 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Witam wszystkim Jestem zainteresowany czy ktoś z was miał z tym styczność (chodzi mi oczywiście o prace w różnym przebraniu jako artysta uliczny ) a zwłaszcza za granicą ,jestem pewien że w tym wypadku mówi wam coś słynna La Rambla w Barcelonie . rok temu również tam trochę stałem jednocześnie wspierałem mojego kolegę któremu niestety policja zabrała piękny strój goryla .... Przejdę do głównych moich pytań 1. Czy ktoś z was zna jakieś inne popularne miejsca w Europie zach takie jak La rambla w Barcelonie 2 Gdzie można zaopatrzyć się w takie dziwne stroje ? przeszukałem allegro ,google i dosłownie żadnych konkretów pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 1. Nie mam pojęcia :D 2. Popytaj w teatrach, mają tam naprawdę ciekawe stroje więc jeśli dobrze pogadasz może uda ci się coś fajnego wyrwać. Sam kiedyś się właśnie w taki sposób "zaopatrywałem" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 wiesz w sumie z tym teatrem to niezła idea ,w poniedziałek udam się do takiego kulturalnego miejsca swoja drogą nie pamiętam kiedy ostatni raz byłem w teatrze pewnie 6 lat temu :D cóż trzeba nadrobić zaległości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...