witek006 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Witam a mianowice mam 2 pytanka Jak moge ściągnąć maskownice z subofera? Niewiem czemu ale od dzisiaj głośniki mi strzelają raz na 1-2 min (odrazu mówie że jak ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m światło albo coś innego to niestrzelają co to może być ?)Głośniczki mam od 4 miesięcy wszystko grało dobrze :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 strzelaja w jakim sensie? takie pykniecia? jaka masz k dzwiekowa i inne komponenty pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek006 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) takie pykniecia raz jest ich dużo raz jedno na minute nieraz bardzo dużo i muzyka nagle cicho sza (musze dać reset żeby grała muza)Mam karte Sound Blaster Live 5.1.Jeszcze dodaj że głośniki mi pykają jak ktoś się pojawi np na gadu-gadu Pozdro Edytowane 7 Stycznia 2007 przez witek006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 moze to byc problem z SBlive mialem kiedys taki problem to pomagalo sciszenie karty w windowsie (wave i speaker) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...