Slowik-666 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Mam problem ludzie mówią że 310D dobrze się kręci ja na nie standardowym chłodzeniu wycisnolem dodatkowe 300Mhz jak prubuje dalej to mi wywala bład dysku Płyta główna :asrock p4vm800 ramy:standard 400 Co robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Brak blokady PCI - nie pokrecisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) Czekaj czekaj DEVILEK... jaka płyta dokładnie, jakie opcje w biosie, jaki chipset (bo mi sie nie chce szukac po stronie asrocka :P) ... jak już chcesz odpowiedzi na problem to podaj chociaż jakie podzespoły :D Edytowane 7 Stycznia 2007 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Czekaj czekaj DEVILEK... jaka płyta dokładnie, jakie opcje w biosie ... jak już chcesz odpowiedzi na problem to podaj chociaż jakie podzespoły :DAsRock P4VM800 - VIA z integra grafa ? Na tym da sie krecic ? Watpie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...